Nuca macinata se prajeste putin si se lasa la racit. Untul sau margarina se amesteca cu zaharul apoi unul cate unul ouale. Faina se amesteca cu praful
Nuca macinata se prajeste putin si se lasa la racit. Untul sau margarina se amesteca cu zaharul apoi unul cate unul ouale. Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se adauga untul si nuca macinata. Totul se pune intr-o forma si se da la copt. cand este gata se scoate din cuptor si se lasa la racit. Blatul se taie o data si se unge cu gem de caise. Dn blatul de sus se taie un cerc de 20 cm si se pune pe margini.
Pt umplutura gelatina se prepara dupa instructiunile de pe pachet. caisele si mandarinele se lasya la scurs iar sucul se pune deoparte. fructele s fac piuree dupa care se amesteca cu sucul de fructe. Gelatina se incalzeste si se mstec cu piure-ul.
Frisca se bate bine si se amesteca cu frcutele. se ia 3 lnguri de crema si se pun deoparte. se toarna crema peste blatul de jos apoi pe langa crema se pune cercul taiat si sus peste crema se pune partea mai mica ( cercul din interior) de la blatul de sus. se acopera cu frisca batuta cu zahar si amestecata cu gelatina dpa care se orneaza cu cocos, rafaello si frisca.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii