Punem la fiert gelatina in 2 dl de apa si o lasam sa se raceasca. Batem spuma frisca cu zaharul vanilat. Adaugam la frisca smantana, gelatina calduta
Punem la fiert gelatina in 2 dl de apa si o lasam sa se raceasca. Batem spuma frisca cu zaharul vanilat. Adaugam la frisca smantana, gelatina calduta si amestecam inca 2 minute. Stratificam ingredientele intr-o tava de tort in urmatoarea ordine: un rand de biscuiti unsi cu putin gem, jumatate din crema, un rand de fructe, restul cremei, un rand de fructe si un rand de gelatinade fructe. Servim rece.
Alte torturi recomandate
Tiramisu
Diplomat
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadosupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv AuricaO supa crema gustoasa cremoasa si care merge foart bine acum, in zilele reci de iarna. Eu am pregatit-o in perioada postului...
Supa crema de dovleacDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii