Tort cu smantana si fructe

Punem la fiert gelatina in 2 dl de apa si o lasam sa se raceasca. Batem spuma frisca cu zaharul vanilat. Adaugam la frisca smantana, gelatina calduta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cutii mici de smantana
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 6 linguri zahar pudra
  • 2 linguri gelatina
  • 2 pachete praf inlocuitor de frisca
  • 1 pachet gelatina de fructe
  • orice fel de fructe

Mod de preparare

Punem la fiert gelatina in 2 dl de apa si o lasam sa se raceasca. Batem spuma frisca cu zaharul vanilat. Adaugam la frisca smantana, gelatina calduta si amestecam inca 2 minute. Stratificam ingredientele intr-o tava de tort in urmatoarea ordine: un rand de biscuiti unsi cu putin gem, jumatate din crema, un rand de fructe, restul cremei, un rand de fructe si un rand de gelatinade fructe. Servim rece.
Alte torturi recomandate

Tiramisu

Diplomat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori