Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza. Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar
Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza.
Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar pudra se
adauga 4 galbenuse, ciocolata topita, visine
(cate vrei). Se bat albusele, se amesteca cu blatul faramitat si cu restul cremei. Crema se pune in
scobitura din blat, se acopera cu capacul si se tine
pana a doua zi in frigider. Deasupra se poate pune
gazura de ciocolata sau frisca .
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii