Tort cu visine

Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza. Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200g unt
  • 200g zahar pudra
  • 4 oua
  • ciocolata sau 2-3 linguri cacao
  • visine din compot sau proaspete

Mod de preparare

Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza.

Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar pudra se

adauga 4 galbenuse, ciocolata topita, visine

(cate vrei). Se bat albusele, se amesteca cu blatul faramitat si cu restul cremei. Crema se pune in

scobitura din blat, se acopera cu capacul si se tine

pana a doua zi in frigider. Deasupra se poate pune

gazura de ciocolata sau frisca .


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci