Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-
Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-o parte adaugam cafeaua macinata, romul, iar in crema galbena adaugam visinele. Taiem amandoua piscoturile in 2 foi. Pe foaia maro asezam foaia galbena, ungem cu crema de visine, apoi punem foaia maro, crema si cealalta foaie. Deasupra punem putina crema si razuim ciocolata.
Alte torturi recomandate:
Prajitura cu visine
Prajitura cu crema caramel
Prajitura de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii