Tort de agrise

Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa. Pe acest aluat se

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 3 oua
  • 120 gr zahar
  • putina sare
  • coaja de lamaie
  • 180 gr faina
  • Umplutura:
  • agrise coapte
  • Garnitura:
  • zahar

Mod de preparare

Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa.

Pe acest aluat se pun agrise, asezate foarte des, lasand de jur imprejur o margine fara fructe.

Aceasta margine creste in timpul coptului.

Dupa ce este gata copt, se presara cu zahar si se mai lasa cateva minute la cuptor sa prinda culoare.
Pofta buna!

Alte torturi recomandate:

Tort de mere

Tort cu visine padurea neagra

Tort cu capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci