Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa. Pe acest aluat se
Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa.
Pe acest aluat se pun agrise, asezate foarte des, lasand de jur imprejur o margine fara fructe.
Aceasta margine creste in timpul coptului.
Dupa ce este gata copt, se presara cu zahar si se mai lasa cateva minute la cuptor sa prinda culoare.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de mere
Tort cu visine padurea neagra
Tort cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii