Se bat ouale si zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane. Se toarna co
Se bat ouale si zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane.
Se toarna compozitia in grosime de 1 cm in forma. Blatul copt se taie in doua si se stropeste cu rom.
Se umple cu frisca indulcita si vanilata, amestecata cu pralineul preparat din alune si zahar.
Se orneaza cu frisca si beteala de zahar ars.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort tiramisu
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseAceste clatite mici si pufoase sunt absolut delicioase. A fost un rasfat total, mai ales ca am adaugat la ele cateva fructe...
Pancakes cu ricota si mandarineDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii