Se bat ouale si zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane. Se toarna co
Se bat ouale si zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane.
Se toarna compozitia in grosime de 1 cm in forma. Blatul copt se taie in doua si se stropeste cu rom.
Se umple cu frisca indulcita si vanilata, amestecata cu pralineul preparat din alune si zahar.
Se orneaza cu frisca si beteala de zahar ars.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii