Tort de alune cu crema de cafea

Blatul. Se freaca ouale cu zaharul pudra, se adauga alunele prajite si rasnite si pesmetul fin pisat. Dupa coacere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul
  • 140 g alune
  • 140 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 3 linguri de pesmet
  • 200 g unt
  • 1 ceasca esenta de cafea
  • 4 linguri zahar pudra
  • Garnitura
  • alune izate

Mod de preparare

Blatul.

Se freaca ouale cu zaharul pudra, se adauga alunele prajite si rasnite si pesmetul fin pisat. Dupa coacere si racire blatul taiat in felii se umple cu crema.

.

Se obtine prin omogenizarea perfecta a untului cu zaharul pudra peste care se toarna cate o picatura din esenta de cafea.

Dupa ce s-a imbracat in intregime cu crema, tortul se garniseste si cu alune izate sfaramate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci