Blatul. Se bat albusurile cu zaharul si se continua baterea, dupa care se adauga alunele prajite si taiate in doua. Compozitia se coace intr-o tava d
Blatul.
Se bat albusurile cu zaharul si se continua baterea, dupa
care se adauga alunele prajite si taiate in doua. Compozitia se coace intr-o tava dreptunghiulara, bine unsa si presarata cu faina.
Blatul inca cald se taie orizontal in 3 felii care se umplu si se imbraca cu crema.
Se garniseste cu ciocolata rasa.
Crema.
Se amesteca in bain marie galbenusurile cu zaharul pisat, laptele si batonul maruntit, pana ce compozitia se ingroasa.
Racita se adauga untul frecat spuma.
Pe o farfurie lunga se asaza o felie de blat de tort care se unge cu crema.
Restul cremei se amesteca cu ciocolata inmuiata. Cu o parte din aceasta crema se unge a doua felie de blat care se acopera cu a treia foaie de blat si apoi cu restul de crema se imbraca tot tortul.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii