Blatul. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga alunele prajite, curatate si rasnite, dupa care compozitia s
Blatul.
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga alunele prajite, curatate si rasnite, dupa care compozitia se coace in forma unsa. Rece se taie orizontal in doua, se
umple cu crema si se imbraca cu aceeasi crema.
Se freaca galbenusurile cu zaharul, alunele macinate si rasa, in bain marie, apoi se adauga cafeaua. Se ia de pe foc si cand este aproape rece se adauga untul frecat spuma.
Este un tort care se poate pregati pentru Florii
Garnisim tortul cu alune izate si sfaramate.
Alte retete recomandate
Glazura de ciocolata
Tort cu visine Padurea Neagra
Tort de zahar ars
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii