Se freaca ouale intregi cu ul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se unge forma mare de tort cu unt si se presara cu faina. Se coc trei b
Se freaca ouale intregi cu ul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se unge forma mare de tort cu unt si se presara cu faina. Se coc trei blaturi separat.
Blaturile reci se insiropeaza foarte bine cu zeama de la compotul de ananas amestecat cu siropul aromat dupa gust.
Se umplu foile de blat cu frisca peste care se presara cuburi de ananas. Se pot amesteca si portocale sau mandarine. Se poate inlocui frisca cu crema de vanilie.
Pofta buna!
Alte torturi:
Briose cu visine
Tort Padurea Neagra
Coltunasi cu visine
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii