Se freaca ouale intregi cu ul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se unge forma mare de tort cu unt si se presara cu faina. Se coc trei b
Se freaca ouale intregi cu ul pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga faina. Se unge forma mare de tort cu unt si se presara cu faina. Se coc trei blaturi separat.
Blaturile reci se insiropeaza foarte bine cu zeama de la compotul de ananas amestecat cu siropul aromat dupa gust.
Se umplu foile de blat cu frisca peste care se presara cuburi de ananas. Se pot amesteca si portocale sau mandarine. Se poate inlocui frisca cu crema de vanilie.
Pofta buna!
Alte torturi:
Briose cu visine
Tort Padurea Neagra
Coltunasi cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii