Ungeti o forma cu margarina. Caliti putin fulgii de cocos si presarati-i in tava. Cuptorul incalzit la 175grade. Bateti spuma albusurile,adaugand puti
Ungeti o forma cu margarina. Caliti putin fulgii de cocos si presarati-i in tava. Cuptorul incalzit la 175grade. Bateti spuma albusurile,adaugand putin cate putin zaharul. Adaugati si galbenusurile , amestecand continuu, apoi faina, amidonul si praful de copt. Turnati coca in tava si coaceti 15-20 minute. Dupa coacere scoateti blatul din tava si lasati-l sa se raceasca. Pentru crema:Inmuiati gelatina,taiati cubulete 4 rondele de ananas,iar pe celelalte puneti-le deoparte. Amestecati iaurtul cu zaharul. Incorporati gelatina in masa de iaurt. Puneti crema la frigider cca. 20 de min. Bateti spuma frisca cu zaharul vanilat si amestecati-o cu crema impreuna cu bucatelele de ananas. Taiati blatul astfel incat sa obtineti 3 discuri. Puneti in jurul unuia un inel special si adaugati jumatate din crema cu ananas,asezati deasupra al doilea blat si puneti restul de crema. Acoperiti blatul cu fulgi de cocos. Puneti tortul cca 3 ore la rece. Bateti frisca spuma si ungeti cu ea marginile tortului iar cu restul spritati floricele. Taiati rozetele de ananas in doua jumatati si ornati marginile. Opriti o jumatate de rozeta de ananas pe care o taiati bucatele si ornati tortul.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii