Foile de blat: Din componentele de blat se face un aluat, din care se intind foi subtiri cu sucitorul si se coc la cuptor. Umplutura: Bananele se taie
Foile de blat:
Din componentele de blat se face un aluat, din care se intind foi subtiri cu sucitorul si se coc la cuptor. Umplutura:
Bananele se taie in bucatele rotunde si subtiri, se includ in zahar fin pisat cu rom si se lasa un timp.
Apoi se pun intre foile de blat.
Tortul se glaseaza cu glazura de lamaie sau se acopera cu frisca.
Daca se glaseaza atunci nu se mai orneaza cu frisca.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de dulciuri:
Orez cu lapte reteta egipteana
Lapte de pasare
Budinca de gris cu lapte
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaO reteta gustoasa si usor de preparat
Piept de pui umplut cu ricotta si spanacO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseEste un fel de Rosenkranz, pe care l-am facut prima data cu ani in urma dupa o reteta din revista "Practic in bucatarie". Si...
Cozonac cu zahar caramelizatReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii