Se curata bananele si se tai cubulete mici. Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale (unul cate unul), faina, esenta de rom,
Se curata bananele si se tai cubulete mici. Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale (unul cate unul), faina, esenta de rom, iar la final bananele si fructele uscate. Amestecul obtinut se toarna intr-o forma speciala pentru tort si se coace la cuptor timp de 45-50 de minute. Dupa ce s-a racit se presara cu zahar pudra si se feliaza.
Alte retete de tort recomandate
Tort cu mere coapte
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm descoperit aceasta reteta la Liana! Am vazut-o si de la prima privire m-a atras, am zis ca trebuie sa o incerc!...
Pui basquise
Comentarii