Se ia jumatate de pachet de biscuiti si se sfarima, apoi se face o cacao groasa si se amesteca cu biscuitii si cu untul. Se asaza pe un platou sau pe
Se ia jumatate de pachet de biscuiti si se sfarima, apoi se face o cacao groasa si se amesteca cu biscuitii si cu untul. Se asaza pe un platou sau pe o farfurie intinsa un strat de biscuiti nesfarimati, se toarna peste fiecare biscuit crema de mai sus si se pune iar un strat de biscuiti pe deasupra. Pentru ca biscutii nesfarimati sa fie mai moi, se tin fiecare putin intr-un vas cu lapte(foarte putin, alfel se sfarima). Se bate frisca tare si se pune pe deasupra si se orneaza cu stafide, alune sau nuci, bucati de ciocolata sau ciocolata rasa.
Nu se serveste imediat, ci se lasa citeva ore sau peste noapte la rece.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSeparam 3 oua, galbenusurile le amestecam cu 3 linguri zahar, pe urma punem 3 linguri faina, 1 lingura cacao si 1 lingurita...
Prajitura cu piscoturi si crema de cocosDelicii de Paste Va invit sa incercati o reteta delicioasa pe care eu am vazut-o pe blogul Alinei Chirita.
Somon cu sparanghel in crusta de aluatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii