Biscuitii se sfarima,intr-un castron, peste care se toarna un sirop nu prea fierbinte, preparat din apa si 3linguri de zahar. Restul de zahar se freac
Biscuitii se sfarima,intr-un castron, peste care se toarna un sirop nu prea fierbinte, preparat din apa si 3linguri de zahar. Restul de zahar se freaca cu margarina, care se va incorpora cu biscuitii inmuiati, se amesteca bine, dupa care se asaza pe un platou. Se da o forma peste care se toarnafrisca. Se orneaza dupa preferinta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii