1. Se incalzeste cuptorul la 160 grade C 2. Se unge o tava in forma de rozeta cu pereti detasabili cu unt 3. Fundul tavii se acopera la exterior cu
1. Se incalzeste cuptorul la 160 grade C
2. Se unge o tava in forma de rozeta cu pereti detasabili cu unt
3. Fundul tavii se acopera la exterior cu foaie de aluminiu cu partea lucioasa in afara pt a se face coacerea uniform si a preveni arderea
4. Se amesteca pesmetul (biscuitii zdrobiti) + 1 lingura zahar + untul, pana se omogenizeaza si se tapeteaza fundul tavii si 1 cm inaltime peretii, dupa care se introduce in frigider pana preparam umplutura
5. Se amesteca branza + zaharul (460 g) + ouale pe rand si se mixeaza pana se obtine o compozitie de consistenta si asemanarea unei creme
6. Se pune umplutura de branza in tava peste compozitia de pesmet, peste care se presara 250 g coacaze si se da la cuptor pt aprox. 1h si 20 min.
7. Cand este coapta, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca aprox 1h la temperatura camerei
8. Se baga in frigider si cand este destul de rece, se detaseaza fundul tavii, se transfera tortul pe un platou, se pun restul de coacaze si se pudreaza cu zahar
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii