1. Se incalzeste cuptorul la 160 grade C 2. Se unge o tava in forma de rozeta cu pereti detasabili cu unt 3. Fundul tavii se acopera la exterior cu
1. Se incalzeste cuptorul la 160 grade C
2. Se unge o tava in forma de rozeta cu pereti detasabili cu unt
3. Fundul tavii se acopera la exterior cu foaie de aluminiu cu partea lucioasa in afara pt a se face coacerea uniform si a preveni arderea
4. Se amesteca pesmetul (biscuitii zdrobiti) + 1 lingura zahar + untul, pana se omogenizeaza si se tapeteaza fundul tavii si 1 cm inaltime peretii, dupa care se introduce in frigider pana preparam umplutura
5. Se amesteca branza + zaharul (460 g) + ouale pe rand si se mixeaza pana se obtine o compozitie de consistenta si asemanarea unei creme
6. Se pune umplutura de branza in tava peste compozitia de pesmet, peste care se presara 250 g coacaze si se da la cuptor pt aprox. 1h si 20 min.
7. Cand este coapta, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca aprox 1h la temperatura camerei
8. Se baga in frigider si cand este destul de rece, se detaseaza fundul tavii, se transfera tortul pe un platou, se pun restul de coacaze si se pudreaza cu zahar
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautTARTE si PLACINTE rumenite si iscusite
Tarta cu piept de pui si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii