1. Se incalzeste cuptorul la 160 grade C 2. Se unge o tava in forma de rozeta cu pereti detasabili cu unt 3. Fundul tavii se acopera la exterior cu
1. Se incalzeste cuptorul la 160 grade C
2. Se unge o tava in forma de rozeta cu pereti detasabili cu unt
3. Fundul tavii se acopera la exterior cu foaie de aluminiu cu partea lucioasa in afara pt a se face coacerea uniform si a preveni arderea
4. Se amesteca pesmetul (biscuitii zdrobiti) + 1 lingura zahar + untul, pana se omogenizeaza si se tapeteaza fundul tavii si 1 cm inaltime peretii, dupa care se introduce in frigider pana preparam umplutura
5. Se amesteca branza + zaharul (460 g) + ouale pe rand si se mixeaza pana se obtine o compozitie de consistenta si asemanarea unei creme
6. Se pune umplutura de branza in tava peste compozitia de pesmet, peste care se presara 250 g coacaze si se da la cuptor pt aprox. 1h si 20 min.
7. Cand este coapta, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca aprox 1h la temperatura camerei
8. Se baga in frigider si cand este destul de rece, se detaseaza fundul tavii, se transfera tortul pe un platou, se pun restul de coacaze si se pudreaza cu zahar

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii