Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat, iar albusurile se bat spuma tare. Se amesteca faina cu praful de copt, se toarna peste galbenus
Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat, iar albusurile se bat spuma tare. Se amesteca faina cu praful de copt, se toarna peste galbenusuri si se amesteca. Se incorporeaza si albusurile spuma. Se pune in forma tapetata cu hirtie de copt si se coace la foc potrivit. Se incearca cu scobitoarea. Este copt blatul atunci cind acesta este curata. Pentru crema se amesteca brinza cu zaharul si coaja de lamiie. Se inmoaie gelatina si se incorporeaza in masa de brinza. Frisca se bate cu un plic de intaritor. Jumatate se amesteca cu crema. Se taie blatul in doua. Se insiropeaza cu putin suc si se pune crema. Se pune al doilea blat si se decoreaza cu frisca oprita. Se pune la rece 2-3 ore inainte de servire.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii