Gelatina se lasa la inmuiat in zeama de compot rece, timp in care se pregateste budinca in lapte, conform instructiunilor de pe pachet. Zeama de compo
Gelatina se lasa la inmuiat in zeama de compot rece, timp in care se pregateste budinca in lapte, conform instructiunilor de pe pachet. Zeama de compot se infierbanta (dar fara a se fierbe) pana la dizolvarea gelatinei. In tava rotunda pentru tort se aranjeaza un rand de biscuiti (piscoturi) si se insiropeaza cu o parte din zeama de compot. Se aseaza apoi un rand de fructe (daca sunt mari, se taie bucatele). Peste fructe se toarna toata budinca, apoi alt rand de fructe, iar deasupra biscuiti insiropati cu zeama de compot. Tortul se preseaza putin si se da la rece pentru cel putin trei ore. Dupa racire se rastoarna si se orneaza cu frisca.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliPrajitura cu cirese si piscoturi nu este deloc greu de pregatit, este delicioasa si o puteti pregati si sub forma de tort....
Prajitura cu cirese si piscoturiIntr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Comentarii