Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile batute.
Compozitia se coace in forma unsa si presarata cu faina. Blatul racit se taie in doua si se umple cu frisca batuta, indulcita si amestecata cu castane.
Se toarna deasupra o glazura de ciocolata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri recomandate:
Ciocolata de casa
Tarta cu zmeura si branza dulce
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii