Se bat albusurile cu zaharul si vanilia. Se adauga castanele date prin masina (dupa ce au fost fierte si curatate) si albusurile spuma. Compozitia se
Se bat albusurile cu zaharul si vanilia. Se adauga castanele date prin masina (dupa ce au fost fierte si curatate) si albusurile spuma.
Compozitia se coace la foc domol. Se taie
blatul in doua si se umple cu frisca, zahar si vanilie.
Se pudreaza cu zahar si se fac diferite aranjamente cu bucati de zahar caramelizat asezate din loc in loc.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Rulada cu capsuni
Tiramisu cu capsuni

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii