Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina. Se coace in
Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina.
Se coace in forma de tort. Cand s-a racit se taie, se umple cu frisca in care s-a pus zaharul.
Se glaseaza cu glazura de ciocolata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Inghetata de visine
Prajitura cu visine mac si spuma

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii