Tort de castane glasat cu ciocolata

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina. Se coace in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 140 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 140 g castane trecute prin sita (crude 260 g)
  • 150 g faina
  • Umplutura:
  • 400 g frisca
  • 30 g zahar
  • Glazura:
  • glazura de ciocolata

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina.

Se coace in forma de tort. Cand s-a racit se taie, se umple cu frisca in care s-a pus zaharul.

Se glaseaza cu glazura de ciocolata.
Pofta buna!

Alte retete dulciuri:

Inghetata de visine

Prajitura cu visine mac si spuma

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori