Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina. Se coace in
Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata rasa, castanele fierte curatate si trecute prin sita, albusurile spuma si faina.
Se coace in forma de tort. Cand s-a racit se taie, se umple cu frisca in care s-a pus zaharul.
Se glaseaza cu glazura de ciocolata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Inghetata de visine
Prajitura cu visine mac si spuma
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii