Blatul. Se freaca bine untul, se amesteca cu galbenusurile, cafeaua pudra, zaharul pudra, castanele si albusurile batute. Se pune compozitia in forma
Blatul. Se freaca bine untul, se amesteca cu galbenusurile, cafeaua pudra, zaharul pudra, castanele si albusurile batute. Se pune compozitia in forma si se coace. Rece se taie se umple cu crema.
Crema. Castanele fierte, curatate si trecute prin sita se amesteca cu zaharul, untul si romul.
Separat frisca se bate cu zaharul pudra si ciocolata rasa muiata. Se omogenizeaza usor si se include in piureul de castane.
Tortul se glaseaza cu fondant alb, amestecand bine zaharul cu apa pana se obtine compozitia de glazura. Se orneaza cu imitatie de castane inclusiv cu frunzele lor facute din martipan maron si verde.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de visine padurea neagra
Tort de capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii