Pentru blat, galbenusurile se freaca cu zaharul. Untul spuma se amesteca cu galbenusurile si cu ciocolata topita in lapte, faina adaugata in ploaie si
Pentru blat, galbenusurile se freaca cu zaharul. Untul spuma se amesteca cu galbenusurile si cu ciocolata topita in lapte, faina adaugata in ploaie si albusurile spuma.
Se coace in forma bine unsa. Blatul rece se taie orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema.
Pentru crema, untul batut spuma se amesteca treptat cu zaharul. Se adauga galbenusurile, ciocolata si romul.
Se umple tortul cu acesta crema si se imbraca tot cu ea.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu mere de post
Prajitura negresa
Prajitura olandeza cu fructe

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii