Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra 1/2 ora. Se adauga cacaua, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile spuma, faina si vanilia. Se co
Blatul.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra 1/2 ora.
Se adauga cacaua, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile spuma, faina si vanilia.
Se coace in forma de tort 3/4 ora.
Rece se taie orizontal in 3 felii care se stropesc cu rom si apoi se umplu cu crema.
Crema.
Ouale cu laptele, batonul de vanilie taiat marunt, zaharul si ciocolata (125 g ) muiata in apa se fierb in bain marie pana ce compozitia se ingroasa.
Apoi se lasa la racit, dupa care se adauga restul de ciocolata taiata in cuburi, fructele zaharisite tot
cuburi, migdalele prajite si sfaramate, foile de gelatina inmuiate si dizolvate in apa clocotita, frisca si romul.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii