Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra 1/2 ora. Se adauga cacaua, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile spuma, faina si vanilia. Se co
Blatul.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra 1/2 ora.
Se adauga cacaua, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile spuma, faina si vanilia.
Se coace in forma de tort 3/4 ora.
Rece se taie orizontal in 3 felii care se stropesc cu rom si apoi se umplu cu crema.
Crema.
Ouale cu laptele, batonul de vanilie taiat marunt, zaharul si ciocolata (125 g ) muiata in apa se fierb in bain marie pana ce compozitia se ingroasa.
Apoi se lasa la racit, dupa care se adauga restul de ciocolata taiata in cuburi, fructele zaharisite tot
cuburi, migdalele prajite si sfaramate, foile de gelatina inmuiate si dizolvate in apa clocotita, frisca si romul.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii