Frecati margarina cu zaharul, apoi adaugati pe rand ouale, miezul de nuca, topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia cu telul, timp de
Frecati margarina cu zaharul, apoi adaugati pe rand
ouale, miezul de nuca, topita, zaharul vanilat si sarea.
Amestecati compozitia cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pus la bain-marie.
Pregatirea cremei:
Amestecati cu mixerul toate ingredientele, tot pe foc mic. Cand s-a ingrosat, lasati-o la racit.
Intindeti in strat egal si uniform pe feliile de blat.
Pentru glazura, topiti neagra, adaugati margarina si le, amestecand bine.
Cand compozitia s-a ingrosat suficient, turnati-o uniform peste tort.
Å¢ineti tortul la rece inainte de servire.
Alte retete recomandate:
Tort de alune cu crema de cafea
Prajitura cu crema de ciocolata
Torturi de Paste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii