Pentru blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul 30 de minute. Se adauga albusurile spuma, pesmetul si ciocolata. Se coace in forma de tort 45 de mi
Pentru blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul 30 de minute. Se adauga albusurile spuma, pesmetul si ciocolata.
Se coace in forma de tort 45 de minute.
Pentru glazura, se fierbe zaharul cu apa pana se leaga si se poate intinde in fire ca ata.
Apoi se ia de pe foc si se adauga lichiorul, punand vasul in apa rece si amestecand compozitia pana ce capata culoarea roz.
Apoi, imediat, se toarna peste tort, lasand sa se raceasca.
Alte torturi gasiti aici:
Tort de zmeura
Tort tiramisu a la maya
Tort de ciocolata cu iaurt si visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii