Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor. Se amesteca mereu cu bagar
Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in cuptor.
Se amesteca mereu cu bagare de seama ca sa nu
se prinda, pana se ingroasa ca o smantana.
Se da la o parte si cand amestecul s-a racit, se
adauga galbenusurile pe rand si albusurile spuma.
Se coace la foc potrivit.
inainte de a fi servit, se acopera si se garniseste tortul cu frisca batuta indulcita cu zahar vanilat.
Pofta buna!
Alte prajituri recomandate:
Prajitura simpla si rapida cu visine
Prajitura Negresa
Prajitura olandeza cu fructe

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii