Tort de ciocolata cu visine
Pentru tort de ciocolata cu visine fructele se oparesc in sirop ( 300ml apa cu 200 gr. zahar 1 plic zahar vanilat) si se lasa la racit. Crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Asamblare: Blat de tort insiropat cu siropul rezultat din oparirea visinilor, crema de ciocolata, visine. Se repeta pana se termina blaturile iar ultimul strat va fi numai cu crema. Dupa imbracare tortului cu crema se decoreaza dupa preferinta iar deasupra se pun visine dupa indemanarea fiecaruia.
Tortul de ciocolata cu visine se serveste rece.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosO supa satioasa de dovleac e reteta perfecta pentru ultima zi de septembrie!
Supa crema de dovleacAu trecut 4 ani de cand m-am inscris pe acest site vesel care creeaza dependenta. Au fost 4 ani frumosi, in care mi-am facut...
Prajitura Krem a la Krem si 4 ani de Bucataras.roDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii