Tort de ciocolata cu visine
Pentru tort de ciocolata cu visine fructele se oparesc in sirop ( 300ml apa cu 200 gr. zahar 1 plic zahar vanilat) si se lasa la racit. Crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Asamblare: Blat de tort insiropat cu siropul rezultat din oparirea visinilor, crema de ciocolata, visine. Se repeta pana se termina blaturile iar ultimul strat va fi numai cu crema. Dupa imbracare tortului cu crema se decoreaza dupa preferinta iar deasupra se pun visine dupa indemanarea fiecaruia.
Tortul de ciocolata cu visine se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii