Tort de ciocolata cu visine
Pentru tort de ciocolata cu visine fructele se oparesc in sirop ( 300ml apa cu 200 gr. zahar 1 plic zahar vanilat) si se lasa la racit. Crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Asamblare: Blat de tort insiropat cu siropul rezultat din oparirea visinilor, crema de ciocolata, visine. Se repeta pana se termina blaturile iar ultimul strat va fi numai cu crema. Dupa imbracare tortului cu crema se decoreaza dupa preferinta iar deasupra se pun visine dupa indemanarea fiecaruia.
Tortul de ciocolata cu visine se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii