Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina. Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie o
Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina.
Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema de ciocolata si se glaseaza.
Se poate acoperi tot cu crema, dar atunci se prepara cantitate dubla.
Pentru crema, se bat galbenusurile cu zaharul in bain marie, se racesc si se amesteca cu untul, vanilia si ciocolata.
Pentru glazura, se taie untul de cacao in bucatele, se pune la foc mic si se adauga ciocolata, amestecandu-se usor pana se inmoaie. Cand devine ca o smantana subtire se toarna peste tort.
Pofta buna!
Va recomandam si alteprajituri
:
Cornulete cu nuca
Tarta cu mere
Prajitura Carpati
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albinePentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...
Bezele simple si rapide O inghetata delicioasa pentru toata lumea, mai ales copiilor care refuza fructele proaspete, dar iubesc inghetata......
Inghetata rapida cu fructe si iaurtIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii