Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa. Compozitia se coace in forma de t
Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa.
Compozitia se coace in forma de tort mare, unsa si
tapetata.
Rece, blatul se taie orizontal in trei felii care se insiropeaza si se umplu cu crema de ciocolata si crema de cacao, dupa care se acopera cu fondant de ciocolata.
Pentru crema, frecam zaharul cu untul, vanilia si fisticul macinat. Adaugam apa de flori si romul.
Se desparte crema in doua.
In una se include cacaoa cernuta, in cealalta ciocolata rasa, obtinandu-se doua creme cu gust diferit.
La fondant, Se leaga zaharul ca pentru serbet, dupa care se amesteca cu ciocolata si cu untul.
Se toarna pe tort.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi:
Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort de ciocolata cu iaurt si visine
Tort de capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii