Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa. Compozitia se coace in forma de t
Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa.
Compozitia se coace in forma de tort mare, unsa si
tapetata.
Rece, blatul se taie orizontal in trei felii care se insiropeaza si se umplu cu crema de ciocolata si crema de cacao, dupa care se acopera cu fondant de ciocolata.
Pentru crema, frecam zaharul cu untul, vanilia si fisticul macinat. Adaugam apa de flori si romul.
Se desparte crema in doua.
In una se include cacaoa cernuta, in cealalta ciocolata rasa, obtinandu-se doua creme cu gust diferit.
La fondant, Se leaga zaharul ca pentru serbet, dupa care se amesteca cu ciocolata si cu untul.
Se toarna pe tort.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi:
Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort de ciocolata cu iaurt si visine
Tort de capsuni
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii