Se freaca bine untul, se amesteca cu zaharul, galbenusurile si se freaca din nou. Se adauga migdalele, zeama de lamaie si scortisoara. Apoi se amestec
Se freaca bine untul, se amesteca cu zaharul, galbenusurile si se freaca din nou. Se adauga migdalele, zeama de lamaie si scortisoara. Apoi se amesteca bine albusurile spuma si ciocolata frecata.
Punem la cuptor aluatul, la temperatura mica, timp de aproximativ 1 ora, in forma unsa cu unt.
Se garniseste cu frisca. Nu se glaseaza.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Turta dulce
Ciocolata de casa
Fantana de ciocolata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii