Se freaca bine untul, se amesteca cu zaharul, galbenusurile si se freaca din nou. Se adauga migdalele, zeama de lamaie si scortisoara. Apoi se amestec
Se freaca bine untul, se amesteca cu zaharul, galbenusurile si se freaca din nou. Se adauga migdalele, zeama de lamaie si scortisoara. Apoi se amesteca bine albusurile spuma si ciocolata frecata.
Punem la cuptor aluatul, la temperatura mica, timp de aproximativ 1 ora, in forma unsa cu unt.
Se garniseste cu frisca. Nu se glaseaza.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Turta dulce
Ciocolata de casa
Fantana de ciocolata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii