Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand bine, apoi albusurile spum
Pentru blat, se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul timp de 1 ora. Se adauga migdalele si ciocolata rasa, amestecand bine, apoi albusurile spuma si pesmetul.
La temperatura mica, se coace timp de o ora.
Dupa ce s-a copt si s-a racit se acopera cu frisca si se presara cu migdale.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri:
Prajitura cu rom si visine
Placinta de visine
Chec cu visine

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii