Pentru blat, se freaca la un loc ciocolata, migdalele pisate, zaharul si galbenusul, dupa care se ung foile cumparate din comert si se coc incet. Ace
Pentru blat, se freaca la un loc ciocolata, migdalele pisate, zaharul si galbenusul, dupa care se ung foile cumparate din comert si se coc incet.
Aceste foi dedublate cu blatul preparat se umplu cu crema.
Pentru crema, se prepara un sirop gros, pe foc, din zahar, apa si ciocolata rasa. Dupa ce se raceste, se include treptat in untul spuma.
Pe deasupra tortul se glaseaza.
Pentru glazura, in zaharul frecat bine cu albus se includ coaja rasa de lamaie si vanilia.
Pofta buna!
Alte prajituri:
Prajitura nuci umplute
Cozonac cu nuca dobre
Prajitura alba ca zapada

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii