Tort de ciocolata si nuci, cu crema de ciocolata si frisca

Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma. Se coace blatul si se taie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 10 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr ciocolata
  • 100 gr nuci macinate
  • Ingrediente crema:
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ciocolata rasa
  • 250 gr frisca
  • Pentru decor:
  • crema de frisca si
  • ciocolata

Mod de preparare

Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma.

Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua foi separat.

Se umplu si se acopera cu crema de frisca.

Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul, ciocolata si apoi foarte usor cu frisca batuta.
Pofta buna!

Va recomandam si alte prajituri

:

Tarta cu mere si crema de vanilie

Rulada cu mere de post

Desert din mere cu sos de oua

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci