Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma. Se coace blatul si se taie
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma.
Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua foi separat.
Se umplu si se acopera cu crema de frisca.
Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul, ciocolata si apoi foarte usor cu frisca batuta.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Tarta cu mere si crema de vanilie
Rulada cu mere de post
Desert din mere cu sos de oua

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii