Tort de cirese

In faina cernuta cu un praf de sare se includ zaharul, ouale si laptele. Se framanta bine. Se imparte compozitia in doua si se intind doua foi. Se pu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 125 gr faina
  • 50 gr zahar
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • Umplutura:
  • cirese tinute in zahar
  • Garnitura:
  • zahar

Mod de preparare

In faina cernuta cu un praf de sare se includ zaharul, ouale si laptele. Se framanta bine. Se imparte compozitia in doua si se intind doua foi.

Se pune o foaie in tava, se acopera cu un strat de cirese tinute in zahar si scurse, peste care se pune cealalta foaie. Se coace la foc potrivit.

Tortul se serveste caldut si presarat cu zahar.
Pofta buna!

Alte retete de prajitura cu visine gasiti aici:

Prajitura cu cirese sau visine

Prajitura simpla si rapida cu visine

Prajitura foarte buna cu branza si visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci