Din toate componentele de blat se face un aluat framantat, care se lasa sa creasca 15 minute. Apoi se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava ri
Din toate componentele de blat se face un aluat framantat, care se lasa sa creasca 15 minute.
Apoi se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava ridicandu-1 pe margini. Se pun deasupra cirese fara samburi. Se unge marginea cu albus de ou.
Se lasa sa creasca la caldura, apoi se coace la foc potrivit. Cand este gata se presara deasupra zahar mult si
scortisoara.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi
:
Tort tiramisu
Tort cu zmeura
Tort de mere coapte
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii