Se cerne faina, se face o adancitura la mijloc, in care se pun untul, sare si apa. Se amesteca, se preseaza lasandu-se sa stea 20 min, dupa care se co
Se cerne faina, se face o adancitura la mijloc, in care se pun untul, sare si apa. Se amesteca, se preseaza lasandu-se sa stea 20 min, dupa care se coace.
Copt, blatul se acopera cu ciresele scurse si se stropeste cu sirop facut din zeama de compot fiert cu zahar, pana scade bine.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi
:
Tort de mere
Tort de mere cu nuci si zahar ars
Tort de capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii