Tort de cirese economic

Se cerne faina, se face o adancitura la mijloc, in care se pun untul, sare si apa. Se amesteca, se preseaza lasandu-se sa stea 20 min, dupa care se co

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 250 gr faina
  • 125 gr unt
  • sare
  • 40 ml apa
  • Umplutura:
  • 1 compot de cirese
  • zahar

Mod de preparare

Se cerne faina, se face o adancitura la mijloc, in care se pun untul, sare si apa. Se amesteca, se preseaza lasandu-se sa stea 20 min, dupa care se coace.

Copt, blatul se acopera cu ciresele scurse si se stropeste cu sirop facut din zeama de compot fiert cu zahar, pana scade bine.
Pofta buna!

Va recomandam si alte torturi

:

Tort de mere

Tort de mere cu nuci si zahar ars

Tort de capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori