Se cerne faina, se face o adancitura la mijloc, in care se pun untul, sare si apa. Se amesteca, se preseaza lasandu-se sa stea 20 min, dupa care se co
Se cerne faina, se face o adancitura la mijloc, in care se pun untul, sare si apa. Se amesteca, se preseaza lasandu-se sa stea 20 min, dupa care se coace.
Copt, blatul se acopera cu ciresele scurse si se stropeste cu sirop facut din zeama de compot fiert cu zahar, pana scade bine.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi
:
Tort de mere
Tort de mere cu nuci si zahar ars
Tort de capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii