• galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron pe aburi si se amesteca pana se topeste zaharul (se ia de pe foc inainte sa ajunga la 85º)
• galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron pe aburi si se amesteca pana se topeste zaharul (se ia de pe foc inainte sa ajunga la 85º)
• se adauga ciocolata rupta in bucatele si se amesteca pana se topeste
• se adauga o lingura de unt (ca sa nu faca crusta) se amesteca bine si se lasa la racit
• restul se unt se mixeaza si se adauga pe rand cate o lingura de ciocolata si picaturile de rom
• se lasa la rece jumatate de ora inainte de a folosi crema
Pentru acoperit tortul si pentru figurine am folosit:
• 500 gr. pasta de miglale
• 250 gr. zahar praf
• colorati gel (marca Wilton)
Reteta Tort de cocos cu ciocolata a fost propusa de Ilinca
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii