Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma. Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale. Crema: Am facut budinca dupa instru
Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma.
Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale.
Crema:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie la care am adaugat si frisca + gelatina.
Si am inceput a umple forma: primul strat + bucatele de portocale am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.
Glazura e facuta din pasta de zahar.
Decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Reteta Tort de duminica a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte torturi recomandate:
Tiramisu
Diplomat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii