Tort de duminica

Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma. Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale. Crema: Am facut budinca dupa instru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tort de duminica

Ingrediente

  • panettone
  • lichior portocale
  • bucatele de portocale
  • crema: 250g mascarpone
  • 1 plic budinca de vanilgie
  • 1/2l lapte
  • 3 pliculete zahar vanigliat
  • 1lingurita zahar
  • 3 foite gelatina
  • frisca

Mod de preparare

Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma.

Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale.

Crema:

Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.

Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie la care am adaugat si frisca + gelatina.

Si am inceput a umple forma: primul strat + bucatele de portocale am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.

Glazura e facuta din pasta de zahar.

Decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Reteta Tort de duminica a fost propusa de dora_m

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Alte torturi recomandate:

Tiramisu

Diplomat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori