Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma. Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale. Crema: Am facut budinca dupa instru
Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma.
Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale.
Crema:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie la care am adaugat si frisca + gelatina.
Si am inceput a umple forma: primul strat + bucatele de portocale am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.
Glazura e facuta din pasta de zahar.
Decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Reteta Tort de duminica a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte torturi recomandate:
Tiramisu
Diplomat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii