Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma. Se coc trei blatur
Blatul. Ouale se freaca cu zaharul pudra si faina sau se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile spuma.
Se coc trei blaturi, care se insiropeaza
cu sirop preparat din zahar, putina vanilie si apa de flori.
Crema. La untul frecat spuma se adauga fondantul preparat din zahar cu putina esenta vegetala, fisticurile (oparite, cutate de coaja, prajite si tocate) si apa de flori.
Pe deasupra se glaseaza cu fondant colorat cu putin verde care a ramas de la crema.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Tarte cu capsuni
Prajitura cu visine mac si spuma

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii