Tort de fragi

Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia de mai multe ori,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura - fragi
  • zahar
  • pesmet
  • 3 albusuri
  • Glazura
  • zahar

Mod de preparare

Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia de mai multe ori, apoi se intinde o foaie cat tava. Se face o margine de jur imprejur si la mijloc se pun fragi amestecati cu zahar, pesmet si albusurile spuma.

Tava se unge cu unt si se presara cu faina. Se pudreaza cu zahar pudra marginea tortului.

Se coace.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci