Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia de mai multe ori,
Se freaca bine untul, galbenusurile si zaharul. Se adauga fajna cat cuprinde. Se intinde compozitia de mai multe ori, apoi se intinde o foaie cat tava. Se face o margine de jur imprejur si la mijloc se pun fragi amestecati cu zahar, pesmet si albusurile spuma.
Tava se unge cu unt si se presara cu faina. Se pudreaza cu zahar pudra marginea tortului.
Se coace.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii