Gelatina o oparim in 200 ml apa si o lasam sa se raceasca. Frisca, impreuna cu zaharul vanilinat, se bate tare. Se adauga smantana, gelatina calduta s
Gelatina o oparim in 200 ml apa si o lasam sa se raceasca. Frisca, impreuna cu zaharul vanilinat, se bate tare. Se adauga smantana, gelatina calduta si se mai bate 2 minute. Se pune intr-o forma de tort, care se poate deschide, astfel: un rand, orice fel de biscuiti pe care ii ungem cu putin gem; deasupra lor se va pune ½ din crema si un rand de fructe, dupa preferinta, apoi crema ramasa, urmand un nou rand de fructe. Se acopera cu gelatina de fructe.
Se serveste rece.
Alte retete tort recomandate
Tort diplomat
Torturi
Tarta cu visine

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii