Se framanta bine faina cu untul, coaja de lamaie rasa, zaharul si ouale. Se pune compozitia intr-o forma in asa fel ca sa acopere marginile pana sus.
Se framanta bine faina cu untul, coaja de lamaie rasa, zaharul si ouale. Se pune compozitia intr-o forma in asa fel ca sa acopere marginile pana sus.
Dupa ce se coace putin se pun deasupra fructe si apoi rahat, apoi se coace in continuare.
Se mai asterne si un strat subtire de marmelada si albusurile batute cu zahar si se da iar la cuptor, sa se usuce.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de zmeura
Tort mousse cu jeleu de capsuni

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii