Se fierb gutuile in apa si se dau prin sita. Se obtine 300 g piure, care se pune intr-un castron sa se raceasca, apoi se amesteca cu zaharul pisat, pu
Se fierb gutuile in apa si se dau prin sita. Se obtine 300 g piure, care se pune intr-un castron sa se raceasca, apoi se amesteca cu zaharul pisat, pus cate o lingura si
omogenizand bine compozitia dupa fiecare.
Se adauga albusurile spuma, amestecand usor.
Dupa ce s-a amestecat compozitia si s-a facut ca spuma, se taie din hartie 3-4 foi rotunde de marimea unui tort.
Din compozitia de mai sus se pun pe fiecare foaie, parti egale, lasand sa se usuce la cuptor.
Se scot apoi foile de hartie udandu-le cu apa pana sunt inca calde, asezand blaturile uscate unul peste altul, iar deasupra se decoreaza cu fructe zaharisite sau cu diferite fructe scoase din compot si dulceata, scurse de sucul lor.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Tarta de capsuni si aluat fraged cu cacao
Crema de zahar ars cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii