1. Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga laptele, uleiul, zeama de lamaie, coaja de lamaie si se amesteca. Se adauga faina si praful de co
1. Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga laptele, uleiul, zeama de lamaie, coaja de lamaie si se amesteca. Se adauga faina si praful de copt. Se da la cuptor(forma 20 cm).
2. Se bate untul cu zahar pudra.
3. Se prepara budinca astfel: intr-un castron se amesteca 2 galbenusuri cu 40 g amidon si putin din lapte. Restul de lapte se pune pe foc. Cand da in clocot se ia de pe foc si se adauga amestecul cu amidon. Se amesteca bine si se da la rece.
4. Se incorporeaza budinca in unt, lingura cu lingura batand bine de fiecare data cu mixerul.
5. Se taie tortul pe 3 niveluri, se imparet crema in trei parti, pastrand o parte pentru decor. Restul se asaza intre blaturi.
Alte dulciuri retete recomandate
Pandispan cu visine
Spuma de portocale
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii