Se amesteca 30 de minute galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele curatate si taiate marunt, coja rasa si zeama de lamaie, lisa taiata marunt, su
Se amesteca 30 de minute galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele curatate si taiate marunt, coja rasa si zeama de lamaie, lisa taiata marunt, subtire, albusurile spuma si pesmetul.
Se coace la foc incet, 3/4 ora. Rece se glaseaza.
Zeama de lamaie se amesteca cu zaharul pisat si cernut prin sita deasa. Se amesteca pana se ingroasa si devine ca o spuma.
Dupa ce se glaseaza tortul, se lasa glazura sa se usuce.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Prajitura cu capsuni si frisca
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii