Se amesteca toate ingredientele de la blat pina se obtine un aluat potrivit de moale din care se fac 4 foi care se coc pe fundul cratitei intoarse cu
Se amesteca toate ingredientele de la blat pina se obtine un aluat potrivit de moale din care se fac 4 foi care se coc pe fundul cratitei intoarse cu gura in jos. Pentru crema se desface untul cu lingura. Separat, se amesteca faina cu putin lapte. Se pune la foc foarte mic si se continua adaugarea laptelui, amestecind incontinuu pina se obtine o pasta consistenta. Dupa racire se adauga si untul desfacut, se freaca bine totul si se pune zeama si coaja de lamiie. Se unge foile, se imbraca tortul si se orneaza cu felii de lamiie. Se incalzester usor putina miere care se scurge din lingura pe deasupra tortului pentru ornat.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii