Se amesteca bine branza, uleiul, zaharul vanilat si mierea. Se amesteca faina si praful de copt la care se adauga compozitia cu branza. Se pune aluatu
Se amesteca bine branza, uleiul, zaharul vanilat si mierea. Se amesteca faina si praful de copt la care se adauga compozitia cu branza. Se pune aluatul intr-o forma de tort si se lasa la loc racoros.
Se curata merele, se taie in patru si se indeparteaza cotorul. Se pune putin timp in apa sarata si apoi se indeparteaza cotorul. Se taie in forme lunguiete si se pune deasupra aluatului.
Aluatul se pune in cuptorul incalzit si se coace pe jumatate(aprox. 25 minute). Se amesteca bine 2 oua, cu mierea lichida si smantana si se toarna peste tort dupa care se coace in continuare pana se intareste.
Alte torturi recomandate
Tort diplomat
Tort tiramisu
Tort cu zmeura
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii