Toate ingredientele pentru blat se asaza pe o planseta si se framanta bine. Compozitia se imparte in 3 parti. Fiecare parte se intinde in forma rotund
Toate ingredientele pentru blat se asaza pe o planseta si se framanta bine. Compozitia se imparte in 3 parti. Fiecare parte se intinde in forma rotunda si se coace pe fundul unei forme de tort. Apoi se lasa la racit.
Se curata merele si se rad pe razatoarea mare. Se face un sirop consistent din zahar si apa. Se adauga merele si se amesteca cu o lingura de metal pana devin sticloase.
Cu crema se ung blaturile si se imbraca tortul. Se pastreaza la rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii