Aluatul: 125 gr. unt moale se mixeaza cu 125 gr. zahar, 2 pachete zahar vanilat, 3 oua puse pe rind, 3-4 linguri lapte, un praf de copt, 275 gr. fai
Aluatul:
125 gr. unt moale se mixeaza cu 125 gr. zahar, 2 pachete zahar vanilat, 3 oua puse pe rind, 3-4 linguri lapte, un praf de copt, 275 gr. faina. Aluatul se pune in forma de tort pregatita cu hirtie.
900 gr. mere dulci-acrisoare se taie in 4 apoi se cresteaza pulpa de mai multe ori si se pune cu crestatura in sus. Se amesteca 100 gr. zahar cu scortisoara si se presara deasupra merelor. se Spun si 30 gr. unt sub forma de fulgi si se da 40 min la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaDe multi ani n-au mai fost ciresele atat de mari si carnoase :X ( si nu ma refer la carnea de..."miscotei" :))) Din contra,...
Compot de ciresePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii